Calendaris 2020

De cara a l’any 2020 ja arriben els nous  calendaris que ens ofereixen propostes per gestionar el pas del temps.

El clàssic Calendari Serra d’Or, editat per les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, està dedicat enguany a l’obra de Ramon Casas i Carbó, pintor, dibuixant i cartellista vinculat a l’ impressionisme i impulsor del modernisme català.

En el terreny infantil el Calendari del Patufet, amb il·lustracions del simpàtic Patufet relacionades amb les tradicions festives del nostre país amb adhesius per assenyalar els dies més importants. I també surt el Calendari de les Tres Bessones, on a partir de dibuixos de la Roser Capdevila els nens i nenes podran aprendre els dies i setmanes i enguany conèixer quins són els dies internacionals més bonics i importants.

El Calendari dels Barrufets és una proposta on els entranyables Barrufets ens assenyalen els dies més importants de l’any: Nadal, Reis, Pasqua….i moltes coses més!

El Calendari de la Minimoni on Rocio Bonilla ens presenta un encisador calendari de paret per organitzar-nos fàcilment durant tot l’any. A més a més, el calendari inclou adhesius per marcar aniversaris i altres dates importants!

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats editorials.
No rebràs cap SPAM, només continguts de valor.

S'ha subscrit correctament!!!

Hi ha hagut un error mentre s'enviava. Torneu a provar-ho.

Xarxa de Llibres will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.